l
Faqe e Pare
Organizata

veterani arkiva
veterani Veterani

link Linke

 

REPORTAZH

Prof.dr.Shefqet Hoxha jep dorëheqjen nga OBVL

Një ditë para Kuvendit të 7-të të OBVL, gjatë një bisede telefonike, si dhe ditën e Kuvendit, para se të fillonin punimet e tij, u dakortësuam që njëri nga katër nënkryetarët e OBVL të zgjidhej prof.Dr.Shefqet Hoxha. Kjo, në vlerësim të personalitetit të tij si një nga studjuesit dhe historianët më të mirë të vendit, por edhe për origjinë e tij, nga Luma me histori të lavdishme, nga ku kishte lindur edhe gjeneral Rrahman Parllaku, që e drejtoi organizatën tonë me përkushtim dhe vizion bashkëkohuir për dy dekada.
E bëmë këtë sqarim në respekt të personalitetit të prof.Shefqet Hoxhës, pasi ai vetëm dy ditë pas Kuvendit, me një letër drejtuar Sekretarit të Përgjitshëm të OBVL, z.Halil Rama, jep dorëheqjen nga kjo organizatë, (kuptohet edhe si nënkryetar i OBVL). Më të plotë lexoni faximilen e letrës së prof.Dr.Shefqet Hoxha.Kryesia e OBVL dhe redaksia e gazetës “VETERANI” i uron jetë të gjatë e të lutur dhe krijimtari sa më produktive e cilësore prof.Dr.Shefqet Hoxhës.Kol.Ing. Myfit Guxholli Kryetari i OBVL-së


 

Arkiva e gazetes