l
Faqe e Pare
Organizata

veterani arkiva
veterani Veterani

link Linke

 

FOTOREPORTAZH

GJENERAL PARLLAKU, PAS 71 VJTETESH VIZITE HISTORIKE NE BEOGRAD

Gjenerali legjendar Rrahman Parllaku në foltoren e Konferencës së Veteranëve të Ballkanit.
(Beograd, më 5 e 6 maj 2018).

Me kryetarin e veteranëve të Serbisë, gjeneralin Dushan Çukiq

Në vendin ku takohem lumejt Sava dhe Danubi.

Me kryetarin e veteranëve të Malit të Zi, Zuvdija Hoxhiq, me sekretarin, Dragan Gjuroviq dhe shkrimtarin Dimtrov Popoviq

Në familjen e Beogradasit Danillo SudarRrahman Parllaku

Kryetari i OBVL-së,
(gjeneral-lejtnant në
pension, Hero i Popullit)


 

Arkiva e gazetes